پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ بیف استروگانوف

زمان آماده سازی و پخت مجموعاً: یک ساعت

مواد لازم برای ۳ نفر:

  • ۵۰۰ گرم گوشت گاو خرد شده در قطعات کوچک بیف استروگانوف
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ۱ قاشق سوپخوری کره
  • ۱ قاشق سوپخوری روغن
  • ۲۵۰ گرم قارچ
  • ۱ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده
  • ۲۰۰ گرم سیب زمینی سرخ کرده


مواد لازم برای سس:

  • ۲ قاشق سوپخوری کره
  • ۳ قاشق سوپخوری خامه پرچرب
  • ۲ قاشق سوپخوری آرد سفید
  • سه چهارم پیمانه شیر
  • نمک
  • فلفل


طرز تهیه:
۱- قارچ ها را خرد کرده و با مقداری نمک در کره سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

۲- همزمان پیاز خرد شده را هم در ماهی تابه دیگری سرخ کنید.

۳- گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و به مدت ۲ دقیقه سرخ کنید.

۴- مقداری آب، نمک و فلفل به تابه اضافه کنید و بگذارید تا گوشت به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً بپزد و کمی حرارت را نیز زیاد کنید.

۵- برای آماده کردن سس، در یک تابه دیگر، کره را آب کرده و آرد را اضافه کنید و سپس مخلوط کنید تا روان شود. سپس شیر، نمک و فلفل را اضافه کنید و حرارت را بالا برده تا بجوش بیاید. بعد از یک دقیقه تابه را از روی گاز بردارید و خامه را اضافه کنید تا کامل مخلوط شود.

۶- سس، گوشت و قارچ را با هم مخلوط کنید.

۷- غذا آماده است، برای سرو کردن در کنار آن از سیب زمینی و جعفری نیز استفاده کنید. 

منبع: http://www.gtalk.ir

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٧:٤٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/۳
تگ ها: آشپزی