پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ کباب سیخی یا شش کباب

 

مواد لازم :

گوشت راسته گوساله 1000 گرم
فلفل سبز دلمه ای 2 عدد
پیاز ریز سفید 250 گرم
گوجه فرنگی 12 عدد
ماست ساده پر چرب 150 گرم
آب لیموترش 2 قاشق سوپخوری
زعفران 1 قاشق مرباخوری
فلفل 1 قاشق مرباخوری
نمک قدری

طرز تهیه شش کباب یا کباب سیخی :


زعفران را در کمی آبجوش حل میکنیم داخل ماست میریزیم پیاز رنده شده و فلفل کوبیده و آبلیمو را اضافه میکنیم و بهم میزنیم ، گوشت ها را بشکل مکعبهای کوچک بریده و در مایه ماست 10 تا 12 ساعت میخوابانیم .
پیازها را پوست کنده ، فلفل را هم تکه تکه بریده و گوشت و فلفل و گوجه فرنگی و پیاز را یک در میان به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم گوشتها را کباب کرده کباب ها را در دیس میکشیم و روی آن کمی نمک می پاشیم و کمی کره روی آن ها قرار میدهیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست

منبع: http://www.iranchef.com

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٧:٤۸ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/٦
تگ ها: آشپزی