پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ معجون

 

مواد لازم                 

۳ قاشق پر از عسل

دو پیمانه شیر

دو عدد موز

نصف پیمانه بادام

نصف پیمانه پسته

۱/۴ پیمانه گردو

۱/۴ پیمانه پودر نارگیل

برای درست کردن این نوشیدنی و هر نوشیدنی دیگه ای که توش از بادام استفاده می شه باید بادام رو پوست بکنید. برای پوست کندن بادام، اون رو توی آب در حال جوش بریزید و دو سه تا جوش که زد بردارید و توی سبد بریزید و بلافاصله توی یک ظرف آب سر بریزید. چند دقیقه بعد می تونید به راحتی پوستش و جدا کنید.

گردو و پسته رو توی آسیاب می ریزیم و پودر می کنیم. تو ظرفی خالی می کنیم و بادام رو جدا آسیاب می کنیم و قاطی پودر قبلی می کنیم. اگه پودر به هم چسبیده و خمیری شد با دست گلوله هاش رو باز کنید.

موز و شیر رو توی مخلوط کن می زنیم و عسل رو اضافه می کنیم و کمی دیگه می زنیم. پودر گردو و پسته و بادام و نارگیل رو اضافه می کنیم. وقتی مخلوط شد توی لیوان می ریزیم و با یک برش موز تزئین می کنیم. برای تزئین رنگی می شه از ترافل رنگی/ پودر نارگیل و خلال پسته یا  پودر پسته استفاده کرد.

منبع: http://elm86.iranblog.com

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٧:٤٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/٧
تگ ها: آشپزی