پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ دسر طالبی

 

مواد لازم :        

طالبی : ۱عدد 

پودر ژله : ۱ بسته

آب داغ : نصف لیوان 

 آب سرد : نصف لیوان

 طرز تهیه:

ابتدا در قسمت سر طالبی سوراخی ایجاد می کنیم و تخم داخل طالبی

را خارج می کنیم و آن را بر عکس می گذاریم تا آب داخلش خارج

شود سپس پودر ژله را با مقدار آب داغ گفته شده حل میکنیم و بعد

آب سرد را میریزیم و وقتی کامل حل شددر داخل طالبی میریزیم و آن

را به مدت یک روز در یخچال قرار می دهیم.

و بعد از یک روز که کاملا بست طالبی را از وسط نصف کرده و آن را

برش میزنیم این دسر شکل جالبی داره حتما امتحانش کنید!

منبع: http://khoshmaze.com

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٧:٥٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/۱٠
تگ ها: آشپزی