پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ ته‌چین مرغ

 

مواد لازم

مرغ پخته‌شده 250 گرم
برنج یک و نیم پیمانه
ماست نصف پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران حل‌شده یک قاشق چایخوری
زرده تخم‌مرغ دو عدد
تخم‌مرغ یک عدد
ماست چکیده برای تزئین
زرشک و خلال پسته از هر کدام یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برنج را از شب قبل خیس کرده، برنج را پخته و آبکش کنید ماست و  روغن مایع را با زعفران حل‌شده، زرده تخم‌مرغ و تخم‌مرغ کامل مخلوط کرده با نمک و فلفل به وسیله همزن برقی بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شود. مایه یک‌دست شده را با برنج مخلوط کرده باقی‌مانده روغن را در کف تابه بریزید مایه آماده شده را ریخته و صاف کرده تکه‌های مرغ را روی سطح برنج بچینید بقیه برنج را روی تکه‌های مرغ پخته‌شده ریخته صاف کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته‌چین ته‌دیگ بسته و رنگ بگیرد، از روی حرارت برداشته پس از برگرداندن در ظرف مورد نظر با ماست چکیده، زرشک و خلال پسته تزئین کنید.

منبع: http://groohashpazi.blogfa.com

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۸:٤٠ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٥/۳۱
تگ ها: آشپزی