پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ سوپلی ( اسنک ایتالیایی )

 

مواد لازم :

موتزارلای قالبی: ۵۰۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق سوپخوری
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۸پیمانه ، رنده شده
برنج (ترجیحاً برنج گرد): ۴ پیمانه
نمک ، فلفل: اندکی
جعفری: دو سوم پیمانه ، ساطوری
ریحان: یک قاشق سوپخوری ، ساطوری
پنیر پارمزان: یک و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
پودر سوخاری: یک و نیم پیمانه

طرز تهیه :
در قابلمه ای روغن زیتون را ریخته و سیر را با آن تفت دهید . پس از آن گوجه فرنگی را ریخته‌، بعد از جوش آمدن برنج را اضافه کره به همراه نمک و فلفل به صورت کته بپزید تا حدی که ته دیگ نبندد. بعد از پخت برنج آن را در سینی ریخته و خنک کنید و با پشت قاشق برنج پخته شده را کمی له کنید . جعفری و ریحان خرد شده ، پنیر پارمزان و ۲ تا ۳ عدد تخم مرغ را اضافه کرده خوب ورز دهید . از این مواد به اندازه نارنگی کوچک برداشته داخل آن را با دست گود کرده و یک تا ۲ تکه موتزارلا بگذارید و خوب ببندید و به صورت تخم مرغ شکل دهید. سپس در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری غلتانده و در روغن فراوان سرخ کنید.

موتزارلا :
پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند . موارد استفاده : چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است

منبع: http://ashpazirani.wordpress.com/

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۱:۱٩ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٥
تگ ها: آشپزی