پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ دونات سیب

 

مواد لازم برای 4 نفر:

آرد: 4/3 پیمانه

شکر: 4/1 پیمانه

 نمک: کمی

تخم‌مرغ: یک عدد، همزده

سیب: 2 عدد

پودر دارچین: مقداری برای پاشیدن روی دونات

بستنی وانیلی: به اندازه دلخواه

طرز تهیه:

  • آرد، شکر و نمک را درون کاسه‌ای متوسط با هم مخلوط کنید.
  • شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند.
  • سیب را به صورت هشت حلقه نازک برش داده و با استفاده از یک چاقوی نازک و تیز، تخم‌های آن را جدا کنید.
  • ابتدا تابه‌‌ای عمیق برداشته و آن را پر از روغن کنید سپس، هرکدام از حلقه‌های سیب را درون مایه خمیر فرو کرده و درون روغن به مدت یک دقیقه هر طرف آن‌ها را سرخ کنید تا پف کرده و طلایی رنگ شود.
  • دونات‌ها را روی دستمال خشک کن آشپزخانه قرار داده تا روغن‌های اضافی آن‌ها کشیده شود، سپس روی هر کدام از آن‌ها مقداری پودر قند و دارچین بپاشید.
  • دونات‌ها را تا گرم هستند در صورت تمایل با مقداری بستنی وانیلی میل کنید

منبع: http://ashpazirani.wordpress.com

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٩:٤٦ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٧/۱٤
تگ ها: آشپزی