پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ پیاز ترشی

 

مواد لازم (برای 10 نفر)

پیاز ریز:   5/1 کیلوگرم

سیر:        200 گرم

نعناع خشک برای معطر کردن: 2 قاشق سوپخوری

سرکه:     به مقدار لازم

فلفل قرمز تند خرد شده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ریز و سفت را پوست بگیرید و تمیز کنید، سپس نعناع را تمیز کرده، آن‌گاه سیر را پوست گرفته و خرد کنید، سپس ظرف مناسب را که شیشه‌ای باشد، انتخاب کنید، اول یک ردیف پیاز، سپس سیر روی هم قرار می‌‌دهیم و هر ردیف از مواد مصرفی که در شیشه می‌‌ریزیم، کمی نعناع خشک کوبیده نیز روی آن بریزید، به این ترتیب تمام مواد را در ظرف بریزید، سپس سرکه را که قبلا آماده کرده‌اید به اندازه‌ روی پیاز بریزید تا سرکه روی آن را بپوشاند، البته یک عدد فلفل قرمز را هم ریز ریز کنید و داخل ظرف بریزید. بعد در ظرف را محکم ببندید... پس از سه، چهار هفته، ترشی پیاز شما آماده است.

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۸:٥٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٧/٢٢
تگ ها: آشپزی