پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ ته دیگ باله مرغ

 

مواد لازم:

* باله مرغ (قسمت میانی) برای غذای 4 نفر : حدود 20 باله

* ماست حدود 4 قاشق

* نمک به مقدار لازم و فلفل (دلخواه)

* زعفران

*برنج به ازای هر نفر یک پیمانه

طرز تهیه:

باله های مرغ را بشورید، در ماست و نمک و زعفران قرار دهید و به مدت حداقل 2 ساعت صبر کنید و در این مدت ، در یخچال نگه داری کنید

یه قابلمه ای که گنجایش باله ها در کف خودشو داشته باشه در نظر بگیرید، کمی  کف قابلمه روغن بمالید باله ها رو ته اون بچینید و مابقی ماست رو روی اون بریزید  برنج رو جداگونه آبکش کنید یا بذارید آب اون بجوشه و سپس روی باله ها بریزید، مدت زمانی که طول میکشه برنج دم بکشه باله ها هم سرخ میشوند

نکته خیلی مهم اینه که شعله گاز رو خیلی خیلی کم کنید چون به علت داشتن ماست ممکنه باله ها بسوزن

وقتی که غذا آماده شد باله ها رو با تزئینی مناسب روی برنج بچینید و با چند شاخه جعرفی  زیباترش کنید

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٧:۳٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۸/٢٤
تگ ها: آشپزی