پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ توپک مرغ و پنیر

 

مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده ‏2 عدد‏

هویج رنده شده ‏1 عدد‏

فلفل دلمه مکعبی ریز خرد شده ‏1 عدد‏

سس مایونز ‏1 قاشق غذاخوری‏

پنیر موزارلای نرم شده ‏3 قاشق غذاخوری‏

آبلیمو ‏ 1 قاشق غذاخوری‏

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را به صورت قطعات ریز خرد کنید. هویج رنده شده را همراه با فلفل دلمه ریز شده مخلوط کرده و سس مایونز و پنیر نرم شده موزارلا را به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب با هم ترکیب کرده تا به خورد یکدیگر بروند.

سعی کنید پنیر را کم‌کم به مواد اضافه کنید تا چسبندگی بیشتری به دست آید. مواد به دست آمده نباید زیاد شل باشد یا به دست نچسبد. در عین حال اگر مایه کمی سفت بود، مقدار پنیر آن را بیشتر کنید.

از مواد به اندازه یک گردو برداشته و در دست گرد کنید. سپس آن را ابتدا در تخم‌مرغ زده شده بزنید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. همه مواد را به این شکل آماده کرده و در روغن با حرارت ملایم سرخ کنید. ‏

نکته: توپک‌ها را به اندازه کافی در تخم مرغ بغلتانید و به پودر سوخاری آغشته کنید. در غیر این صورت ممکن است پنیر موجود در غذا ذوب شده و در حین سرخ شدن بیرون بریزد.‏

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۸:٤٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/۸
تگ ها: آشپزی