پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ اردور تخم مرغ

موادلازم:

  • 7 تخم مرغ آب پز سفت
  • 3 ق.س. سس سالاد یا مایونز
  • 1 ق.س. شبت (شوید) تازه خرد شده
  • 1 حبه سیر له شده
  • 5 قطره سس فلفل تند
  • 8/1 ق.چ. نمک
  • 6 پیمانه کاهوی معمولی یا کاهو پیچ خرد شده
  • 2 پیمانه گوجه فرنگی تزئینی
  • 1 فلفل دلمه ای قرمز متوسط، خرد شده
  • 3 پیازچه خرد شده


روش تهیه:
1.تخم مرغهای پخته را از طول به دو قسمت کرده و زده آنرا خارج میکنیم.سفیده ها را کنار میگذاریم . زرده ها را با چنگال له کرده، سس سالاد، شبت، سیر، سس فلفل و نمک را اضافه کرده، مخلوط میکنیم. سفیده ها را با این مخلوط پر کرده کنار میگذاریم. (میتوانید برای پر کردن سفیده ها از قیف مخصوص تزئین با خامه نیز استفاده کنید)

2.در یک سینی، برگهای کاهو، گوجه فرنگیهای ریز، فلفل دلمه ای و پیازچه را بچینید و تخم مرغها را روی آنها قرار دهید.

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۱٠:٠٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/۱۱
تگ ها: آشپزی