پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ ترافل قهوه ای

 

موارد لازم:

خرده بیسکویت دو لیوان
خرده کیک قهوه ای دولیوان
پودر کاکائو یا نسکافه دو قاشق غذاخوری
خامه نصف پیمانه یا نصف لیوان
گردو خردشده نصف پیمانه
در صورت تمایل کمی گلاب
قند های گل نشان رنگی
اسمارتیز رنگی
ترافل رنگی یک لیوان برای تزیین
کاغذ مخصوص به تعداد لازم

دستور پخت:
مواد رو خرد کرده و با هم کاملا ورز دهید . و بعد به صورت توپ در آورید . در مقداری ترافل بغلتانید و در داخل کاغذ مخصوص قرار دهید .و با اسمارتیز و قندهای رنگی و ترافل تزیین کنین .

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۸:٤٢ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٩/۱٥
تگ ها: آشپزی