پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ سس هزار جزیره

سس هزار جزیره را به راحتی می توانید در منزل تهیه کرده و با انواع سالادها و غذاهای مختلف آن را میل کنید.
مواد لازم:

تخم مرغ آبپز: 5 عدد

پیازچه: 100گرم

خیارشور: 100 گرم

مغز کرفس: 2 عدد

 روغن زیتون: یک پیمانه

 سرکه: نصف پیمانه

خامه یا مایونز: نصف پیمانه

 سس تند: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

 1. تمام سبزیجات را خرد کرده و له نمایید.خیارشور را نیز چرخ کنید.

2. زرده تخم مرغ ها را از سفیده جدا نمائید. زرده را از رنده ریز عبور داده و با سرکه، سس تند وروغن زیتون مخلوط کنید.

3. سفیده را نیز از رنده ریز عبور دهید و با سبزی خرد شده مخلوط کنید.

4. خامه را به مخلوط روغن زیتون اضافه کرده و هم بزنید.

 5. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۱٢:٤۳ ‎ب.ظ ; ۱۳۸٩/۱۱/٢۱
تگ ها: آشپزی