پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ خامه برای تزیین کیک

در ازای هر یک کیلو خامه سفت (یعنی ما شیر اضافی خامه را لازم نداریم!) ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم پودر شکر می خواهیم.

با قاشق پودر شکر را به خامه اضافه می کنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم می زنیم حال خامه را می گذاریم درون فریزر تا کاملا یخ ببندد.

تا ماه ها می توانید خامه در یک ظرف در بسته به این صورت نگه دارید.

خامه یخ زده شده را با قاشق می تراشیم و با هم زن به مدت ۲۰ دقیقه می زنیم

مواظب باشید گول نخورید بعد از چند دققه زدن خامه سفت می شود ولی این سفت شدن موقت و فایدهایی ندارد شما همچنان به هم زدن ادامه بدهید تا کاملا رد همزن روی خامه بماند.
خامه ایی که برای این کار استفاده می شود باید حداقل چربی معادل ۳.۵ درصد را داشته باشد

منبع: http://www.dastpokht.ir

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٧:۳٩ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/٢٦
تگ ها: آشپزی