پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ ژله مکعبی شکل + کمپوت آناناس

مواد لازم:

ژله پرتقال

1 بسته

ژله لیمو

1 بسته

ژله آلبالو

1 بسته

کمپوت آناناس

1 بسته

خلال پسته

به مقدار لازم

ژلاتین

3 ورق

شکر

3 قاشق

 طرز تهیه:

هر ورق ژلاتین راجداگانه در نیم لیوان آب نیم گرم حل کرده و سپس پودر یکی ازبسته های ژله را به همراه یک لیوان آب و یک قاشق شکر در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار داده تا رنگ ژله شفاف شود بعد ژله را در ظرف چهار گوش کوچک و تختی که اگر پیرکس باشد خیلی بهتر است بریزید و در یخچال گذاشته تا ببندد به این ترتیب سه رنگ ژله در ظروف مختلف تهیه کرده اید که بعد از بسته شدن ژله لبه کاردی را با آب خیس کنید و چهار گوش برش داده و جدا کنید ودر ظرف مورد نظری که برای سرو ژله در نظر گرفته اید قرار دهید و بین ژله ها را با کمپوت آناناس پر کنید و روی آنرا با خلال پسته تزئین کنید . این ژله خیلی زیبا است و تنوع رنگ آن به زیبایی میز غذای می افزاید. نکته مهم در این ژله این است که ژله هر چه سفت تر تهیه شود بهتر است.

 

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۱:٥٩ ‎ب.ظ ; ۱۳٩۱/۳/٢۳
تگ ها: آشپزی