پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ ساندویچ فلافل عربی

 

مواد لازم برای 4 نفر:
نخود=250 گرم
باقلا سبز خام=250 گرم
جعفری و تره=1 پیمانه
پیاز یا پیازچه=4/1 پیمانه
نمک=به مقدار لازم
پودر زیره=2/1 قاشق غذاخوری
جوش شیرین=2/1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر=1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه،قرمز و زردچوبه=2/1 قاشق چایخوری
آرد سفید=2 قاشق غذاخوری
روغن مایع=به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس:
ارده=1 قاشق غذاخوری
ماست=2 قاشق غذاخوری
آبلیمو=2/1 قاشق غذاخوری
نمک=2/1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه ساندویچ:
نان ساندویچ=5 عدد
خیارشور خرد شده=3 عدد
گوجه فرنگی خرد شده=3 عدد
کاهوی خرد شده=2/1 پیمانه


طرز تهیه:
1.نخود را از 24 ساعت قبل در آب بخیسانید و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
2.پس از 24 ساعت نخود را از آب در بیاورید و با باقلا،جعفری و تره،پیاز یا پیازچه دو بار چرخ کنید تا مخلوطی کاملا نرم و یکدست بدست آید.
3.نمک،پودر زیره،جوش شیرین،بیکینگ پودر،فلفل سیاه،فلفل قرمز،زردچوبه و آرد سفید را به مخلوط چرخ شده،اضافه کنید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.
4.پس از 1 ساعت،مواد را از یخچال بیرون آورده به اندازه یک گردو از مایه بردارید و با دستگاه مخصوص یا در کف دست آن را به شکل حلقه های گرد درآورید و آن را در روغن فراوان سرخ کنید.
5.برای تهیه سس ارده لازم است ارده،ماست،آبلیمو و نمک را با هم مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.
6.داخل نان مخصوص ساندویچ،ابتدا یک قاشق غذاخوری سس ارده بریزید و خوب آن را داخل نان پهن کنید.
7.سپس تعدادی فلافل و مقداری کاهو،گوجه فرنگی و خیارشور خرد شده بگذارید.

منبع: http://www.parsfood.ir/

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ٧:۳٥ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/۳/۳۱
تگ ها: آشپزی