پرنیان

نبشتم بشاهی همی سالیان همه پوشش از خز و از پرنیان

+ قلیه ماهی

 

مواد لازم :

ماهی 500گرم

سبزی(گشنیزو کمی شنبلیله)500گرم

پیاز یک عدد

سیر 2بوته

نمک و فلفل به اندازه لازم

تمر هندی

نصف بسته آرد بوداده 2قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

سیر و پیاز را رنده کنید و کمی تفتدهید سپس ماهی را دران تفت دهید ونمک و فلفل را به آن اضافه کنید دراین مرحله سبزی راکه قبلا درروغن تفت داده اید اضافه کنید به اندازه 1لیوان آب درون ظرف بریید تا سبزیوماهی بپزد بعد 15دقیقه آب تمر هندی و آرد را اضافه کنید زیر حرارت راکم کنید تا قلیه ی شمابپزد و جا بیفتد

منبع: http://www.niktop.com

نویسنده : ملیحه دادور ; ساعت ۸:۳٧ ‎ق.ظ ; ۱۳۸٩/٤/۱
تگ ها: آشپزی