سوزو

 

مواد لازم برای4 نفر:
گوشت 300 گرم، خورشی
پیاز داغ 3 قاشق سوپخوری
زردچوبه، فلفل، نمک به مقدار لازم
گشنیز خردشده نیم‌کیلو، خرد شده
سیب‌زمینی بزرگ 1 عدد
طرز تهیه:
گوشت را در پیاز تفت دهید تا آب آن کشیده شود. زردچوبه و فلفل را اضافه کرده و سپس آب به آن اضافه کنید تا بپزد. در اواخر پخت هنگامی که گوشت تقریباً پخته بود، گشنیز خرد شده و سیب‌زمینی‌ها را که به اندازة گوشت‌ها خرد شده به خوراک اضافه کنید و بگذارید تا بپزد این غذا کمی آب‌دار است و با نان سرو می‌شود.
برای پخت گوشت 12 پیمانه آب کافی است.
سوزو به معنی گشنیز، نوعی خوراک است که همراه با نان سرو می‌شود و متعلق به کشور جمهوری آذربایجان است.

/ 0 نظر / 15 بازدید